Logo
Logo Logo Logo

Cum sa cumperi

1
How To Icon

Cumpararea obiectelor din catalog se poate face doar contactand mesterul care le-a realizat. Va sugeram sa cumparati mai multe obiecte de la acelasi mestesugar, astfel incat costul de transport sa reprezinte mai putin decat totalul comenzii dumneavoastra.

2
How To Icon

Obiectele pe care doriti sa le comandati pot fi gasite fie prin utilizarea meniului din stanga paginii care contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare sau navigand in directorul de mestesugari. Dupa ce alegeti produsele, notati codul aferent fiecaruia.

3
How To Icon

Pentru a obtine informatiile de contact ale mesterului, apasati butonul "Vezi date de contact" din pagina obiectului ales. Contactati mestesugarul, indicati obiectele de artizanat dorite si codurile aferente. Stabiliti impreuna metoda de livrare in functie de serviciile disponibile in zona.

4
How To Icon

Costul transportului depinde de distata si de greutatea pachetului. Costul mai poate fi afectat si de localizarea mesterului, in sensul ca exista posibiltatea ca el sa locuiasca in afara zonei de acoperire a firmei de curierat, iar atunci pretul serviciilor de transport va fi mai mare.

In ceea ce priveste serviciul de curierat puteti opta pentru:

Posta Romana, recomandat pentru costul mic de transport Orice companie de curierat rapid – iată câteva exemple:

  • Fan Courier (0219336)
  • Urgent Curier (0219874),
  • DPD Romania (0212509360) etc.

Dupa primirea coletului, va rugam sa acordati un rating mestesugarului, astfel incat artizanii inscrisi la “Targul de la sat” sa aiba o motivatie suplimentara.

How To Image

Parteneri

Stelute conita
Logo Logo Logo